Bent u op zoek naar Mechatechniek?

Bent u op zoek naar Mechatechniek?

Met genoegen kunnen wij u mededelen dat GMT International B.V. per 1 juni 2016 alle activiteiten van Mechatechniek Nederland B.V. heeft overgenomen.

Voor GMT is deze overname van strategische waarde. GMT is reeds 10 jaar actief op de Nederlandse markt met de in- en verkoop van een aantal machine programma’s, bestemd voor de gerenommeerde vakhandel. De overname van Mechatechniek past dan ook perfect bij de huidige activiteiten van GMT. De overname geeft GMT nog meer mogelijkheden om haar positie in de markt te versterken.

De vestiging van Mechatechniek in Zevenhuizen blijft tot eind augustus 2016 open om de huidige voorraad uit te verkopen, welke niet mee verhuist naar GMT. GMT zal u vanuit de locatie in Dordrecht (blijven) bedienen. De medewerkers van Mechatechniek en GMT zullen per direct gaan samenwerken vanuit Dordrecht.

Mechatechniek en GMT streven ernaar om de overgang van de productie- en verkoopactiviteiten snel en vlekkeloos te laten verlopen. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat de belangen van onze klanten en leveranciers met deze overname gewaarborgd blijven.

Wij vertrouwen erop u voldoende geïnformeerd te hebben. Indien u een nadere toelichting wenst kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.