Organisatie

Importeur van machines en gereedschappen.

 

Contimac GMT International B.V. is importeur van machines en gereedschappen. Ons kantoor en magazijnen zijn gevestigd in Dordrecht en we hebben vertegenwoordigers rijden in heel Nederland.

Een greep uit ons assortiment: Airmec compressoren, Climameister kachels, Rodcraft luchtgereedschappen, Mavel haspels, Ghibli stofzuigers, Comet hogedrukreinigers, Marina en Speroni waterpompen, Telwin acculaders, Omega Machanix handgereedschappen, BVA Hydrauliek en meer. Onze producten worden voornamelijk geproduceerd in Europa, maar ook in Japan, Taiwan, China en de Verenigde Staten.

Wij leveren onze producten uitsluitend aan gerenommeerde vakhandel in Nederland. Onze klanten zitten voornamelijk in de bouwsector, automotive en industriële werkomgeving. Contimac GMT wil met haar grote assortiment in vele behoeften voorzien. Daarnaast denken wij mee over de behoefte voor de klant. In ons assortiment bevindt zich een degelijk assortiment met handel voor zomer- en winterseizoen.

Contimac GMT heeft niet alleen een groot assortiment. Wij hebben kwalitatief uitstekende producten, snelle leveringen en goede after-sales. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan over de branche en kunnen u daarom perfect van dienst zijn op het gebied van productkennis en after-sales. Daarnaast hebben wij een eigen technische dienst, wat voor u betekent dat wij kunnen assisteren bij het oplossen van technische mankementen mochten deze zich voordoen.

Sterke punten.

Een aantal voor u op een rij:

 

+ Sterk team met veel kennis

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

+ Kwaliteitsproducten

Een degelijk assortiment met handel voor zomer- en winterseizoen.

+ Snelle levering

Vandaag voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

+ Eigen technische dienst

Assisteren bij het oplossen van technische mankementen.

+ Betrokkenheid bij onze klanten

Voornamelijk in de bouwsector, automotive en industriële werkomgeving

+ Wij doen altijd ons best voor u

Een gedegen verhaal dat alleen maar positiviteit uitstraalt.